Sami, spolu

Sami, spolu

Plameny z krbu, co odráží se v očích tvých...
...když jsme si o pár deci vína blíž.
Mám tě ráda - nemám tě ráda...
Váhám snad posté, když koukám, jak spíš.

Válčíme spolu na pohovce,
když vzájemně dobýváme svá území.
Srdce nás obou mávají křídly...
Dávno ztratila kontakt se zemí...

Naoko sami, přitom spolu.
(hlavně neprojevit žádné city)
Vždyť jde o sex! Jen o to prý dnes běží...
Proto trousím hloupé poznámky,
dělám velká ramena...
A hlavně předstírám, že mi na tobě nezáleží.

P.S.: Zůstaň ještě chvíli...
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, Varda, khantengri, blue, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alone together,The Strokes. Odporúčam na vypočutie.
Báseň celkom zaujímavá,v prvej časti ma zaujali obrazy,ale druhá...akosi priobyčajná.Chýbal mi rytmus,alebo prepracovanejšie metafory.

12.11.2011 19:22:06 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí