SEX hřešícího věřícího

SEX hřešícího věřícího

Anotace: -

   Blondýna

s černým klínem

pochybné  
Vedla život dvojí

Voněla levandulí

trochu i vínem

což nic nevěstí

 

Občas ho pohladila

i pěstěnou pěstí

Nepovažoval to

však za neštěstí

 

Dokonce byl tomu i rád

snivě hleděl do zahrad

Občas spával s ní

často pod jasmínem

nebo také pod jabloní

 

Nebylo to však vloni

ale ještě tento týden

Příští rok v červenci

vrátí se k růženci

 

 
Autor RU 82, 11.11.2011
Přečteno 195x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí