lesoticho

lesoticho

V tichosti
mlčení svádí k myšlence
co navléká se tence
stoleté stromy
našeho svědomí
po částech vědomí
jak pozdní mlha
Jako PRVNÍ
JAKO DRUHÁ
jako ta naděje co zapomíná
Na ticho v Srdcích
To ticho ztrácíš
jen někde jí máš
klíčem zamkneš
než najdeš
než Najdeš
to krásný Já.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.11.2011
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím,že ty už jsi ho našel..moc hezky napsaná..

12.11.2011 13:46:56 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí