ZNOVA

ZNOVA



Skupiny lidí
a mmožná davy,
rádoby radost,
rádoby je baví
křiklavý rytmus hudby.

Že by snad nálada,
či snad touha?
Ale vůbec,
každej se jen tiše rouhá.

V rohu a očekávání
zavírám oči marnýho pátrání
ve svým kufru myšlenek.

Snad lepší cesta existuje,
co já vím,
snad mě osvobozuje,
a tak píšu tahle slova.
Je mi skvěle,
jde to krásně,
hlavně ZNOVA.

Autor klaris.mertlice, 12.11.2011
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí