Nezbyl nikdo

Nezbyl nikdo

Anotace: -

Kdybych se tak mohla nedechnout...
Ale v čem vězí ten háček?
Možná má život málo otáček,
a tak nemohu se zvednout...

To slunce tam někdo skryl,
když hvězdný prach na zem padl,
svit slunce za obzor spadl,
a nebyl už nikdo kdo by jej objevil.

A tak na zem padá smutek,
a na zem padá stín,
vstát z chladné země - hrozný skutek,
nezbyl nikdo, kdo by udělal něco s tím...
Autor Anejet, 12.11.2011
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vybarvi si ho do růžova...přeji štěstí.

12.11.2011 19:47:28 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí