Kolotoč

Kolotoč

Anotace: věci nejsou tak jak bych si je chtěla představovat a lidi nejsou lidský...moc mluví a málo se dívají, moc lžou a málo věří, moc zabíjí a málo žijí...

tma a bleděmodrej film
jak groteska
ty spousty zmatených pohybů
ti dneska zase podtrhly nohy
a padala's hluboko
a špinavá dlažba na náměstí
tě vtahovala do svých spár
a tys už jen jen chtěla si sedřít tváře
špinavou mdlobou otupělýho města
který tě tak moc zná
že by tě stejeně umřít nenechalo
už pro ten pocit
nenávisti ve tvým srdci
ke všem těm tvářím
co se neptaj
ke všem tvářím
co zraňujou
ke všem co sevřou tě
pohledem
a s hranou lítostí Tě stejně
umlčí podpatkem
a pak to svedou na scénář
že jen ty jsi ten hloupej vrabec
co zabloudil do ráje
bez oken...

něco tam bylo...snad...
ne to jen ty oči ti nařízli duši
kolotoč trapných prkených úklon
se točí a točí...a točí
a přeci tam bylo světlo
hvězda uprostřed stropu tvýho vzteku
ten pohled nezapomeň!
třeba i chtěl vědět něco co ve scénaři nebylo
jen jedna vteřina a přeci v tom byl všechen čas
kterej si udusila tíhou
svých zoufalých pokusů zastavit ho
nezapomeň ten pohled!
byl ten jedinej kterej Tě zvednul ze štěrku
a nečekal vyrovnání
dej si jej pod polštář
ať si s ním v noci můžeš povídat
...
Autor Rozárenka, 18.12.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aaaaaaauuuuuuu!milion procent a zároveň nulu za všechny ty hnusný pocity co máš, i za ty, co mám já!!!já taky nechtěla, ach jo...píšeme spolu, že...

23.12.2006 11:38:00 | Trdlo

Smekám a klekám :))

21.12.2006 17:23:00 | Honza Vašek

To se ti povedlo:-) Oči, oči, ach ty oči!!

19.12.2006 18:31:00 | Henzeke

hezký, ale na mě moc dlouhý =D

19.12.2006 17:48:00 | Majule

...:)))

18.12.2006 20:30:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí