Křivý pohled

Křivý pohled

Anotace: -

Jen hříchem
který tíží mé
ztmavlé svědomí
jen mé prohřešky
o kterých
nikdy se nikdo
nedozví
jen odraz zrcadla
který tak dokonale
zná mě
jediný pohled
jenž v opilém světle
upírá se na mě
jediná myšlenka
jenž v mysli
nikdy neulpí
když přes křivý obraz
mě hladí Tvoje
dlaně
které už dávno
jinde spí
...

Autor TedelyBear, 12.11.2011
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí