Soumrak

Soumrak

Anotace: -

Když  k ránu
za soumraku
cítím se svázaná
a plná strachu
když smíchem překryju
svou uplakanou tvář
a ze zbytku tmy
si ušiju černý plášť
pochopím jak bez Tebe
mi strašně špatně je
bez Tebe totiž
umřeli mé
naděje
...
Autor TedelyBear, 12.11.2011
Přečteno 209x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí