Odsouzení

Odsouzení

Anotace: -

Trýznivá
myšlenka
v mysli mé
bubnuje potají
dusí mě a svírá
a vůbec se tím
netají
ze strachu
hrajem spolu
roztodivné hry
však vítěze
ani poraženého
nikde není
semkneš mé hrdlo
o trošku víc
snad ze strachu
z odsouzení
a pak už nezbude
kromě tmy nic
kromě bolesti
jenž v mém srdci
tiše pění
...

Autor TedelyBear, 12.11.2011
Přečteno 194x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí