Být či nebýt ?

Být či nebýt ?

Anotace: ... pro mámu, ikdyž jí to asi vlastně nikdy nedám přečíst...

Mám jen tak jít,
o život se připravit,
nebo snažit se bít,
vím, že zbytečně napravit ...
Otázky co v duši bloudí,
otázky známé z pouti.
Ptám se, ptám se proč ...
Co jen mám učiniti,
jak své hříchy odčiniti.

Prosím odpusť mi mami!

Odpusť mi, že jsem sešla z cesty,
odpusť mi, že jsem nenašla směr,
odpusť mi, že mi nerozumíš,
odpusť mi, že dělám ti jen přítěž,
odpusť mi, že jsem na tebe zlá, jak tvrdíš a já o tom zrovna nevím,
odpusť mi, že dělám scény, když přitom vlastně mlčím,
odpusť mi, že nerozeznávám tyto věci,
odpusť mi, že jsem jaká jsem,
odpusť mi, že vlastně žiju zde, teď a tady!!!
Autor l.rosnicka, 18.12.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

MishaX:No takovej je bohužel život a někdy i když se snažíme, tak to matky nevidí... nebo se mi to tak, zdá...

Moc díky za komentáře všem!!!

19.12.2006 20:43:00 | l.rosnicka

Svojí mámě bych teoreticky mohla napsat to samé. Taky si připadám, že jsem jí jen na obtíž, ale nic pro to nedělám.. :(

18.12.2006 23:20:00 | MishaX

no jo no.. přesný..

18.12.2006 20:39:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí