Denně, chci umět ...

Denně, chci umět ...

Anotace: ...je to takový zvláštní.

Denně potkávám lidi,
denně mluvívám s nimi,
denně provádím činy,
denně dávám si viny.

Chci umět číst z očí,
chci umět poznávat nitro beze slov,
chci umět vidět duši,
chci umět vylít kov.

Denně strach svírá mou duši,
denně zakrývám smutek úsměvem,
denně má vůle své zkoušky ruší,
denně si tiše trpím za závěsem.

Chci umět míti štěstí,
chci umět najít anděla,
chci umět chodit bez obtíží,
chci umět být lidská.

Denně chci umět žít!!!
Autor l.rosnicka, 18.12.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi dobře, velmi dobře - chceš umět uč se, uč se z chyb, dělej chyby

18.12.2006 20:46:00 | Bask

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí