jaksi ještě dosti pod vlivem

jaksi ještě dosti pod vlivem

jaktože je venku světla
když já mám ještě noc
chlast je lidstva metla
a mě už bolí hlava moc
hlava dosti bolí
oči ty se zavírají
jak majznutej holí
hvězdičky mě obletají
někoho to leckdy skolí
že nic se nikdy neutají
a tak si lidi cestu zvolí
ikdyž svůj názor nemají
Autor ostuda lidstva, 12.11.2011
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Findë, Liška76, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bEZ NÁZORU CESTY NENÍ NEKOUPÍŠ SI VYKOUPENÍ.

12.11.2011 20:25:27 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí