Chlad

Chlad

Anotace: -

Život
jenž už dávno
význam ztratil
s úlomky
v zrcadle
něšťastného smíchu
večerní chlad
co plány naše zhatil
úplně samozřejmě
a bez ostychu
...
Na chodníku
jsi mlčky zašlapal
sny mé
a to ostatní hezké
se v nenávratnu
rozplyne
...

Autor TedelyBear, 12.11.2011
Přečteno 203x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí