Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: -

Jak opadaný strom
bez vůně jabloní
jak hluboká bolest
co ke mě se nakloní
jak mokrá slza
jenž na tváři se
zatoulá
jak bolavé moje já
když bez Tebe tiše
umírá
...
Autor TedelyBear, 12.11.2011
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí