Blood

Blood

Anotace: trošku nechutný....

Blood

sám svým pánem být
sám si svůj mozek z hlavy vystřelit
rozpatlat po zemi a
znovu do hlavy zastrčit
vše ostatní pomočit a
znovu revolver roztočit
kolem štěstěny zatočit
novým štěstím hlavu napustit
ze žil všechen smutek vycákat
na zemi z kaluže krve se nalokat
děti krví svou napojit
ženy krví svou oklamat
muže krví svou zastrašit
ostatní krví svou okrádat
bez citně jí všem prodávat
na dluh, bez úroku
celý svůj život z žíly pro ostatní,
pro ty prachy nechat si vypustit
na vínko, abych měl
na cíga, abych měl
na drogy, abych měl
né pro druhé krev darovat
proto abych líp se mněl
proto budu darovat
jen pro prachy žíly okrádat
pro ostatní nechci nic udělat
sám sebe jen poslouchat
Autor vyliž, 18.12.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí