Dnešní svět, doba dvou (a více) tváří...

Dnešní svět, doba dvou (a více) tváří...

Nemáme sázet na jistoty...
...ale máme si nechávat zadní vrátka...
Dětem máme nechat volnost...
...ale pro jejich dobro raději držet je zkrátka...

Nemáme si sami pěstovat alergie...
...přesto nesporně je lepší vše "bio" a "přírodní"...
Každý člověk má své chyby!
Ale je lepší být perfektní.

Máme dbát zásady "Nikdy nikomu nevěř!" ...
...přitom být otevřeni a přístupní celému světu.
Při diskuzi si stát tvrdě za svým,
a zároveň připouštět "i já se občas pletu".

Máme si užívat života bez závazků,
jen jediného člověka máme však milovat.
Můžeme bez ohledů páchat hříchy,
když pak budem naoko svědomí zpytovat...

...

Kdysi pár, muž a žena, tak říkajíc "jedno tělo, jedna duše",
teď striktně hledí na rovnoprávnost, kvůli které se muž bojí platit za oba.
Tak mi řekněte... Jsem blázen já, když nevím, kým jsem a kam mířím...
nebo je bláznivá dnešní schizofrenická doba?

... radši mlčím. Hlavně jít si tvrdě za svým, nehledět na druhé, a přispívat na oběti přírodních katastrof...

 
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Akae, Liška76, malá slečna, blue, Princezna.Smutněnka, tichy.drak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stručne a jasne = 100 % zásah

18.11.2011 18:24:48 | anja

dobře nastavuješ zrcadlo ;)

13.11.2011 21:16:29 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí