Naše křídla

Naše křídla

Dostaneš
pěstí beze slov a gest
mlčíš jsi slovo kam chceš vést
neznáš svá přání
neznáš svůj svět
tak co se brání
z hloupých vět
nevstaneš
mrtvolu času nechat se svést
úděl naděje z cest
samota zdání
hledat,obracet
ticho,pousmání
navracet
Zůstaneš
Zůstaneš.....
můžeš je nalézt
jsi šance z hvězd
nalezneš
nalezneš...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.11.2011
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

MOC DOBRÁ..

13.11.2011 14:19:06 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí