Zdá se mi

Zdá se mi

Anotace: -

Představuji si úryvky z tvého života,
jsi šťastný s ní a nebo s nimi,
známý výraz dětsky vychytralý,

a my jsme stále jako malí.

Utíkáme od zřejmého vztahu,
naše emoce jsou více než-li fádní,
nebráním vzpomínkám, které se objevují,

bráním se pocitu Oni Se Zamilují.

Bráním vší silou, aby jsi zapomínal,
vší silou mysli, jak to se mnou bývá,
zdá se mi, kupodivu, že to nefunguje,

zdá se mi, drahá, že už mě nemiluje.

 
Autor SWEET13, 13.11.2011
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Liška76, Niky88, Stavitel mostu přes Rubikon
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A bohužel v tom rýmování i převažují.

16.11.2011 15:04:37 | SWEET13

Pěkně zachyceny věci nehezké...

13.11.2011 19:01:17 | Stavitel mostu přes Rubikon

Krásně popsané city..moc hezké..

13.11.2011 17:28:03 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí