Modlitba

Modlitba

Anotace: h

Ach, mírumilovný Ginsbergu
jenom tě volat z pilin obžerství
a deformace dvou pravidel vývařovny
je urážlivé ale ty víš že nutné a
pro sebezáchovu nezbytné
Nezbývá než zapomenout a uplácat si
ginsbergáčka a upustit ten
sliz který nám vře v krvi bůžka smrťáčka.
Autor Adam Černý, 19.12.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super!

19.12.2006 13:18:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí