tázavá

tázavá

Anotace: -

expozice

kolize

krize

peripetie

katastrofa..

.

-a kde jsme my? a kde jsme my?

první, druzí, věčně nazí

na trní a bez hlasu

zmrzlí a blažení..

 

/listopadová horečka

přebíhá z kupéčka metrovýho

mílovými skoky

o půl doby

nazad../

.

- je možný milovat bláznivě stroze?

/..a kde jsme my, a kde jsme my.../

.?

..peripetie z krize

v expoziční katastrofě

kolidují neklidně...

.

dnes večer nebudu spát.
Autor fialová, 13.11.2011
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: nebech, Liška76, Stavitel mostu přes Rubikon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nerada to píšu ale mi všichni až na zářné vyjímky jsme v pr..
dobrá myšlenka ST

14.11.2011 06:59:54 | Liška76

Jsme na rozmezí, věčně

13.11.2011 18:57:57 | Stavitel mostu přes Rubikon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí