Balada o stratenom dnešku

Balada o stratenom dnešku

Anotace: -

Torzám sypkých slov už neverím.

Dáždnik mám zablatený od ticha.

Vety ležia v jarkoch roztrieštené.

Výkrik kostíc kláves dodýchal.

Dnešok čaká.My ho zabudneme

pozvať k stolu z prítmia spred dverí.

 

Neprestáva klopať,nechcený

hukot lístia škriabe po tvári.

Opopáva rímsu pod oblokom

sme sinaví,ako sochári

formujeme čiary svetla okom

zakliesneným v spiacom vedení.

 

Do dnes čaká,nik ho nevolá,

Potemneli brány jesene.

Zatvárame,čas si dávno zvykol

vrany sú mu občas neverné

s náručami dravých milovníkov.

O polnoci zmetiem zo stola.
Autor Terulienka, 13.11.2011
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jitření představivosti...

15.11.2011 18:12:08 | shakespeares

Velmi povedená..

14.11.2011 06:42:28 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí