Odpalek

Odpalek

Kdo jsem?

Ty pomstychtivá mrcho

zlomená alkoholem

 

Co jsem chtěla

v temnotě do běla

rozpálené kolkolem

nevídaná kráska

nevídána neviděna

hořkými dešti pokropena

o velikosti konipáska

s pichlavým hlasem

 

skřípěním zubní skloviny

 

jekot se nekonal

ani breky, vzteky

slabé léky ky ky

blík žaludečních šťáv

no tak buď zdráv.

Kdo jsme?

 
Přečteno 548x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí