paleta

paleta

Anotace: úvaha jedné mladé začín.malířky

Mám tvrdou hlavu říkají
A štěkám jako pes
Nekoušu!
Hlavou zeď neprorazím,
To už dávno vím
(ale pořád to zkouším)
kdybych ji prorazila
viděla bych slunce a
modrou oblohu

Chtěla bych být malířem
všechno co vidím
bych vyjádřila,
slova zahodila
a do barev dala bych
svoji náladu

Tak dejte mi paletu
A pusťte ze čtyř stěn
Chmury ty já
Štětcem zametu
Dělám grafiku,
S barvami se také mazlím
Mařím jen čas
A na stěnu hrách házím?
Autor laura3, 19.12.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Když je člověk plný pocitu, že musí zachytit barvami kus světa, tak by se měl poddat a pustit se do díla :-)

19.12.2006 13:18:00 | Lucie Plocová

...když to vidíš takto , chybu neděláš ...
...:) ...

19.12.2006 13:08:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí