LIDÉ věčné téma

LIDÉ věčné téma

Anotace: -

  Lidé

jsou různé

Jedni pomohou

jak jen mohou

i když sotva

stojí na nohou

Dají, třeba jen

poslední dvacku

 

Jiní zase

kdo nebo co

je k tomu nutí

bez důvodu

velmi rádi

vlepí a to s chutí

morální facku

 

Co s tím!

Jen básník

co není slepý

v bázni boží

ihned složí

vhodný rým

 

Ale jaký?

Co já vím?

Váhu nemaje

sám sebe

si/se nevážím

Autor RU 82, 14.11.2011
Přečteno 200x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí