Láska v srdcích dvou

Láska v srdcích dvou

Zvláštní pocit,
provází mě těmito dny.
Ještě chvíli…
a rád bych z něj i procit‘,
avšak sen se zdá být bezedný.


Ve snu mohu cokoli,
realitě navždy vzdálený.
Hnát dál tohle soukolí,
kde hazard má své kameny.


Hraju si s Tebou,
hraju si i s ní.
Výčitky mě zebou,
ta slova však tak krásně zní.


A nejen slova,
i činy to jsou.
Důvod proč zas a znova,
tvořím lásku v srdcích dvou…
Autor Shadow in darkness, 14.11.2011
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: valerie emilie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí