Princ či žaba?

Princ či žaba?

Anotace: -

Jdu tmavou nocí,

nejsou tu mloci,

ale žáby.

 

Jednu žábu chytnu,

chci ji od přejetí zachránit.

Do myšlenek vlítnu:

Co ji v prince proměnit?

 

Políbím žábu,

dám ji zas na trávu.

Co jsem to za bábu?

A kde mám tu slávu?

 

Roztrhám korunku princezny,

pohádky vymažu z hlavy.

Mohl by se někdy v životě

snad objevit drak stohlavý?
žaba
Autor Rezkaaa, 14.11.2011
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí