kde jsou ty lidi

kde jsou ty lidi

Kde jsou ty lidi
co dál tak vidí
kde jsou ozvěny
co najdou proměny
když tobě ztrácí
když smutek zvrací
své nové všednosti
myšlenky z něžnosti
nenajdeme šanci
nezveme k tanci
ty lháře lhostejnosti
bez předností
jsme slova co to vidí
KDE JSOU ty lidi.....
kdo jsou
snad ne my...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.11.2011
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, valerie emilie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohužel jsme to my,v té naší hnusné době

19.11.2011 12:16:59 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí