Ohraničená...

Ohraničená...

Anotace: -

Ohraničená.

Od obrubníku k obrubníku.

I my jsme ohraničeni.

Všechny ty zákony,

ústavy, nařízení.

Kde je rozlet?

Je to utrpení..!

Jak se má člověk najít?

Snad mezi obrubníky?

 

Řádný rozvoj,

žádná svoboda,

vůbec nic.

Jenom ta rozbitá cesta.

Ohraničená obrubníky.
Autor Rezkaaa, 14.11.2011
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí