Šiška

Šiška

Anotace: -

Jednoho temného večera

spadla šiška do jezera.

 

Neuměla prsa, znak,

plavala tam jenom tak.

 

Kolem šiškomilní kapři.

Dotoho Šiško, jen jim to natři!

 

A od toho temného večera,

kdy šiška spadla do jezera

z ní byla bojová akvabela

a to by byla báseň celá.
Autor Rezkaaa, 14.11.2011
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt se vážně utopila,nebo s kapry zápasila?Rozesmála pěkná.

15.11.2011 07:05:03 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí