Nejsem ta, kdo se směje

Nejsem ta, kdo se směje

Občas,
ale to vážně jen
mám stavy
spojené s pocitem
plným  řečmi o beznaději.

Včera jsem vstala a řekla si
„budu jiná“,
a tak jsem skočila šipku do světa
kde city nikdo nemá.

Takže další básničku napíšu
znenadání
a zírám dál na svoje
propiskový tetování.

Nejsem ta, kdo se směje
nejvíc a naposled,
jsem jen opilá básní
když hledám správný slovosled.

V tomto světě není
hudba, co by mě rozesmála
ani slovo, které by vystihovalo
mě – asociála.
Autor Philosophic Theory, 14.11.2011
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: To je ONA, Liška76, Fungal, Radek.oslov.Šafárik, Philosophic Theory, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky :-)

20.11.2011 11:54:23 | Philosophic Theory

Asociál by to tak pěkně určitě nenapsal..moc hezká..

19.11.2011 20:14:12 | Liška76

Kéž by to bylo jen hudbou ;-)...

16.11.2011 13:06:55 | Philosophic Theory

tak to posloucháš špatnou hudbu;)

15.11.2011 21:45:51 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí