Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: -

Bělosmrtná mlha jícen mi svým chladem spaluje, však dýchám ji, zbytí není.
Krutoprázdná naruč tebou neplná beze smyslu bloudila by bez těla.
Srdcebolné stesky.
Srdce tebou prstem malované v rose či jinovatce.
Láskou nepoznaní sladkochtěni kolem sebe kroužíme.
V polibcích světy se střetávají jak milostné tance mlhovin.

Jsem prostoduchý bez tebe.
A má slova jak smítka prachu usedají mimopyšne na oltář tvůj.
Jsem doma lásko. Ale jsem cely, to napsat nemohu.
Chybí mi víc než ze mne půl má milovaná dvoutřetinko.
Má zdobená peklakrásko.
Mé štěstí v bolestech. Shledání vyhlížím i za něj prosím.
Až chtít začneš, pookřeji...
Autor Cybermud, 14.11.2011
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: Liška76, labuť, Lucijena, Cybermud
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čekání..

.
.

moc krásná.

18.11.2011 06:55:17 | Lucijena

Hmm to je hezké počtení..

15.11.2011 06:25:41 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí