POEZIE pokolikáté

POEZIE pokolikáté

Anotace: -

"Báseň" o básnění

 

Teď stojí za zmínku

nám dána do vínku

Každým věkem

všem je i lékem

 

Povznáší ducha

také lidské vztahy

Nestačí štětců tahy

 

Slova sny činy

plus střik vinný

Víc než pohlazení není

Slovem neb teplou dlaní

 

Dík slovatepci

co rým volí

tak rytmus

jak úder holí

o zem slepci


Básnit nebolí


jen to zkus!


Autor RU 82, 15.11.2011
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí