Zase přijde....kdo?No jaro přece!

Zase přijde....kdo?No jaro přece!

Anotace: -

Jak země jarem zavoní a slunce začne hřát,


tak jak když prásknou do koní já nevydržím stát.


Jak země jarem zavoní já zazpívám si blues


 o trávě i obilí co klíčí a chce růst.


O tom jak jaro voní z dálky


 o tom jak nikdo ze zahálky nezorá a nezaseje


 o tom jak se slunce směje.


O čekání,milování o lásce a o zklamání.


I o tom jak přede kotě prostě zpívám o životě.


Jak jarem zem zavoní já nedokážu stát málo kdo mě dohoní


já samotu mám rád.


Autor Liška76, 15.11.2011
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: valerie emilie, labuť, WAYWARD, Veru
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď vím že zase přijde,dík

17.11.2011 20:54:24 | valerie emilie

Ááááách, jaro... kde se vzalo, tu se vzalo... labutí pírka potěšilo :-)

15.11.2011 20:40:21 | labuť

Hezounké...Já už to jaro chci taky... :-) (A to zima ještě pořádně ani nezačala....)

15.11.2011 15:07:21 | Veru

...miloučké a právě poslouchám blues(ovou) stanici,co víc si přát**

15.11.2011 09:43:32 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí