Od Sissi až po školu

Od Sissi až po školu

Anotace: Byl to Dů.

Sedm kulek dostal,
ale jak Ježíš už nepovstal.
Byl to pan Ferdinand,
to byl na atentát kandidát.

On tu Sissi opravdu miluje,
a kdo? Frantík, ten co pořád slibuje
Měly čtyři děti ta první je Marie Valerie,
potom je Gisela, Rudolf a poslední je přece Sophie.

Výtvarný svět té doby krásou oplývá,
ale samozřejmě mě všechno splývá.
Také se dostavoval Pražský hrad,
začalo to tím, že někdo postavil malý kolovrat.

Ta škola v doby nám už staré,
tam bylo každé děcko hravé.
Obecná škola, gymnázia, reálky
tam si děti nemalují omalovánky.
Autor Proof, 19.12.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no doufám že byl alespon za jedna, stejně co to je za učitele psát poezii za Dú, slohovou práci ano ale básen?

19.12.2006 19:21:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí