Nezávislost protéká prsty

Nezávislost protéká prsty

Občas padá do jízdních řádů

Hvězda která nehasne

Slzy v jinovatce zůstavaj(í)

 

Mělce prolamuje bariéry

Kousky nitra od skořice

Obnaženost uprostřed

 

Vnitřní stav nulový

Pěstuje přátelství podél barevné stěny

Ve vlasech křídla vlaštovky

 

Listí místo pomocného lana

 Ráda se zvedá a ráda padá

Bílé rty ušité na míru

 

Smích v odrazu zrcadla

Lež kterou fixem maluješ

Vnitřní bohatství bez peněz

 

Čaruje a nikdy nespí

Tajně ho tahá za duši

Temno které je z pouti

 

Všechno co bolí je změna

Nezávislost která protéká prsty

Sny zapadlé na rozcestí

 

Barvit se do červena a nechat čas jít...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 15.11.2011
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Lucijena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ó,děkuji :) Úsměv je na správném místě:D :)

17.11.2011 08:37:56 | PrinceznaHeliovýchbalonků

"Všechni ci bolí, je změna"


příliš krásné, příliš pravdivé.
Pocity jsou fajn, ale když se nashromáždí v srdci všechny najednou....

dávám plný počet bodů, přidám zdvižený palec a úsměv navrch.! :)

16.11.2011 21:26:37 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí