Sněhová naděje

Sněhová naděje

Anotace: -

Za odhodláním víra stojí


Vřelý úsměv rány zhojí


Slzy smír nám v duši suší


Jdu cestou jež srdce tuší


Nevidím jen věřím jeho hlasu


Krok za krokem objevuji trasu


Neohlížím se na okolí


Čekám- věřím na cokoliv


Neději neztrácím odhodlaně


Představuju si mužské dlaně


Jak mě tisknou v obětí


Kde jsou zatím nemám ponětí


Neustoupím-nepolevím v naději


Dokud nezapadnu ve sněhové zavěji


A i pod sněhem v tichém strádání


Budu doufat v paže jenž mě zachrání

Autor Lockedlady, 15.11.2011
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: valerie emilie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemné čtení...

28.11.2011 12:40:14 | NEPHARIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí