k lidusvátky-anotace:davům a outratám....

k lidusvátky-anotace:davům a outratám....

Anotace: -

To bude nadělení

v obchodních odděleních
před svátky o nedělích
rodiny rozdělený
tam u kas v davech tření
a venku ať se čerti žení
a bude zaděláno
na další půjčku mámo
ta telka marjápanno
je skoro přes půl zdi
jsme nyní z čeledi
homo shopper
no per!
..to tam do košíků
ty sračky Čínský
Plzeňský z Wroclavi
ouroky svinský
jak loni deža ví
třpyt z výloh
roztaví
ti v oku čočku
po pátym gročku
ještě snad na otočku
přejedu černou kočku
a k ránu hubou na vánočku
vedle kamen
padnu společensky znaven.
Autor zenge, 15.11.2011
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: teď už nikdo, hašlerka, ziriant, Holis, zenge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

suprové...ST!

19.11.2011 14:31:38 | hašlerka

Homo shoppiens,
což možná deža neví,
slevou se opije
a dál chce další slevy!

16.11.2011 14:06:09 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí