Lidé

Lidé

Anotace: -

Pokladem by mohlo být,

dítě, jež chtělo lásku mít,

a nad lakotu se povzneslo,

nenávist a trýzeň uneslo.

Ikarova křídla přála bych mu,

co líně by vlála ve větru,

se srdečným smíchem pak vzlétlo by,

do nebeských výšin, tam kde jste Vy...

lidé, kterým osud nebyl přán,

navždy hold zůstane Vám zachován.
Autor vibe, 16.11.2011
Přečteno 197x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mOC SE MI LÍBÍ:)

16.11.2011 20:06:36 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí