Vzpomínám a děkuju Ti...

Vzpomínám a děkuju Ti...

Anotace: Zas to tykání... Jinak mi to bohužel prostě nejde a tak si ji asi ani nepřečte... :( Ale ona stejně ví... Ví to :)

Vzpomínám...

Na časy které ztratila jsem...

Na každou chvíli, citový vjem...

Na světla tlumený v sedm ráno,

na Tvoje: „To je dobře, ano...“

Na spoustu štěstí i zklamání,

na to jak byla jsem panenka na hraní,

na strach, taky na poznání,

na důvěru, odevzdání...

Na blesky, hromy, smích a pláč,

na děkuju, i když není zač,

na Tvou ruku v mojí dlani,

na lítost i na zastání...

Na čekání až zaslechnu Tvůj hlas,

na chvíle které chci vrátit zas...

Na neexistující zapomnění,

na poslední hodinu, na loučení,

na moje úspěchy, za nimiž stojíš,

na modlitby pryč ať je, čeho se bojíš...

Na to, kdy viděla jsem Tě naposled...

Na mnoho nejhezčích mých let...

Vzpomínám...

A děkuju Ti...

Autor genca, 16.11.2011
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Back to Blackness, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi
ST

16.11.2011 15:46:01 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí