"Mezi zemí, nebem, nic na věky není" (Radůza)

"Mezi zemí, nebem, nic na věky není" (Radůza)

Anotace: -

Bývaly už prázdnější

pocity

i bezradnější chvíle

 

sem

tam

se ruku v ruce

dobíráme až na konec

světa

 

/kolik těch konců máš ještě v rukávu?/

veselé

smutné

 

- pak ty stylové

 

čelem vzad

a o krok zpět

otevřít oči

-jestli zakopneš, země bude tvrdší než se zdá-

 

stojím na jedné noze

kuchyň stávkuje

i tramvajáci

 

"konečná, vystupovat!"

 

koušu si ret

a skloňuju vděčnost

 

úsměvy nám budou už jen

smutně úsměvné

a nikdy se nedovím

čím to voníš

.

konců bylo mnoho

-

jen ty konečné

opravdu bolí

 
Autor Lucijena, 16.11.2011
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Liška76, malá slečna, Petbab, Lucijena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné,pěkné..

19.11.2011 20:29:23 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí