TANEC KOLEM TANCE

TANEC KOLEM TANCE

Anotace: -

Tanec snad

kus krásy života

každého z nás

Zvláště v objetí

jako milenci

působí omamně

Na tebe i na mě

Co prožívají

Poruchy vědomí

 

Kdo nepoznal

nemá ponětí

Snad vznáší se

vysoko nad zemí

Pot z námahy

vlhkost v triku

Tanec s vínem

tím zrádným

kouzelníkem

 

Ztráta svědomí

V každém taktu

cítit předehru

k pohlavním aktu

Vzrušení erotika

Melodie opium

Hudby hlahol

A ještě  alkohol

 

Všichni  si hrají

na mistry svůdce

Jen při vzpomínce

ukájí se na komůrce

 

Kdo sotva někam

se dovleče


krok kus po kuse

k vířivému divu

nemá již sílu

 

Co ti zbývá

nebohý člověče

Dvakrát neuděláš

stejnou chybu

Nelze se svíjet

tak bez pohybu

 

Nezbývá než noci

bez boží pomoci

trávit jen v posteli

v jednom kuse

v bleším cirkuse




 
Autor RU 82, 17.11.2011
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí