Virtuální..

Virtuální..

Anotace: -

.. logika léčka je

kdo ji zná, mlčí

proč vesmír netaje?

- má pas umrlčí

 

pro transfer z demo her

meandrů kliček

do jícna černých děr

jichž jídelníček

 

logikou náhody

čiré veskrze

řídí se, parodií

na ni, ke hrůze

 

matematiků všech

potěmkiniád

prasklých kulis ve švech

vzorců snad miliard

 

z táflí, děl tlustých knih

jak kvasných beček

každý nezmoudří z nich

viz já, blbeček

 

 

 
Autor Petbab, 17.11.2011
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí