Proč život ukládáme do vzpomínek

Proč život ukládáme do vzpomínek

proč život ukládáme do vzpomínek
když láska slepá
rány odkrojí
poznávám svůj svět
laskám bez radostí
smutek černou barvu má
vítr ne zazpívá
napojí
ústy žhavý květ
nehledám beznaděj
noc co nemá děj
uteče jak řeka
i pro smrt člověka
když drží v ruce kamínek
Chci ho ale Zahodit
Tak dlouze budu žít...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.11.2011
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí