V klubu starých nostalgiků

V klubu starých nostalgiků

Anotace: Druhý týden se rozmýšlím, zda ji sem dát. Přijďte si vyzkoušet pohodové prostředí bez složitých vychytávek.

.

 

V klubu starých nostalgiků
zbavíš se tu lehce kliků
zbytečných a marných
vychytaných funkcí sporných

Starý liter dřevěný
najdeš trochu skrčený
utajený s adresou (pšt!)
kdeže vlastně všichni jsou?

Na básničkách basne.cz
vypadá to, že tam přejdou
všichni staří od a do zet

V klubu starých nostalgiků
zajdi, zkus to, je to jako
zamlada a v starém triku!

 

.
Autor Zasr. romantik, 17.11.2011
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Ružka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo,je to tak.Všichni jsou na básničkách CZ a tady nemá kdo číst.Dem pryč.

13.03.2012 00:12:10 | Ružka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí