Zbloudilí

Zbloudilí

Anotace: -

To hádáme kde máme vzpomínky svých těl.
Jsme střízlivé, dvě nezábudky po ránu.
To hledáme a nikdo neví, kam kdo šel.
Já vzpomenu si, ale hledat nepřestanu.

Zdá se mi, že nikdo neví, čeho chce.
Že se nenajdeme ani časným ránem.
Přijde čas naší životní promoce.
Přijde čas, kdy se hledat nepřestanem.

 
Autor SWEET13, 17.11.2011
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je dobré hledat nepřestávej:)..

18.11.2011 05:46:23 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí