Topím se

Topím se

Anotace: -

Ve studených okovech
se má duše
k zemi
tiše sklání
za závojem slz
těch slz nevděčných
před samotou ve tmě
mě už Tvá náruč
nezachrání
prochladlá
skrz na skrz
se topím
ve snech svých
...

Autor TedelyBear, 17.11.2011
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí