Stínové království ...

Stínové království ...

Anotace: -

..............................
.............................

 

 

Tak teskně zní do noci ,
padající podzimní listí .
Jakoby hloubka neznámé propasti ,
přitahovala zlatými provazy ,
můj svázaný život .
Jako by nekonečná tma , svýma rukama ,
drtila mou bolící duši .
Kdy se zastavím , abych si mohl vydechnout ?
Od všeho , co na mě leží a tíží ...

 

 

Tak teskně znějí smuteční pochody ,
když se loučíš se svou láskou .
Nedohlédneš nikdy nových začátků  ,
vždyť slepota srdce a duše tě dovede ,
pouze tam , do stínového království ,
kde duchové dávno skončených lásek ,
stále čekají na svou novou příležitost ...

 

 

Milovat a mít rád ...
Autor kavec, 18.11.2011
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Liška76, jvacl, zenge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná a dnes přesně k mé náladě i pocitům

19.11.2011 20:35:52 | jvacl

na svou novou příležitost..v srdi nespočet vrásek..
Píšeš nádherně však dost to bolí..nějaká o krásách zimních by se ti nechtěla..třeba?Myslím pac..

18.11.2011 13:17:39 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí