Už přituhuje

Už přituhuje

Anotace: -

Už přituhuje. Loučení s vlaštovkou ..

 

Po ránu šalinou

vyrazím s aktovkou

brněnskou krajinou.

 

"Už přituhuje!" krokodýl drkotá.

 

Na loučce v Lužánkách,

trápí je samota

básníky v ušankách.
Autor Maro Deives, 18.11.2011
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lockedlady, Demedalex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí