Troska

Troska

Anotace: -

Troska

S žiletkou v ruce,

myslím na toho, kdo mi vzal srdce.

Však on ho roztrhal na kousky,

ano nezachoval se k němu moc hezky.

Teď tu sedí jenom troska,

na čele jí zbyla vráska.

Vráska, když ho naposledy viděla,

byl s jinou, a tak s pláčem utekla.

Chvilku jen sedí a kouká ven,

potom řízne a přestane snít její velký sen.
Autor moncik94, 18.11.2011
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí