barová holka

barová holka

Anotace: -

U baru v půlnočním světle,stará kurva sotva nohy plete
punčochy samý oko a v ruce žváro,vydělat chce na starý fáro.
Je stará ,strhlá,sprostá a odděná sakra spoře,
a parfém její je jen odér cigaretového kouře..
Je to pohled k pláči,smutku,zamyšlení,
nic zoufalejšího tu už opravdu není.
Mladý barman se na ní dívá s lítostí v duši,
že špatně tahle coura skončí on už dávno tuší.
A tak pro tu chvíli,okamžik a vlastní svědomí,
z azalky kvítek ulomí a ..
dá ho tý couře do sklenky whisky,
aby pro jednou jedinkrát i krásu ochutnaly její pysky..
Autor Lada 2, 18.11.2011
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí